Vision Board Workshop 2017

Visualiseringens kraft – hvor vil du hen, lille du?

2017 er lige om hjørnet, og de fleste af os plejer gerne at opsætte nogle gode nytårsforsætter. Hvor mange gange har du ikke prøvet højt og helligt at love dig selv en masse, og det så ikke bliver til noget alligevel i det nye år? De gode intentioner, der stille og roligt løber ud i vasken – og ofte inden for ganske kort tid.

 

Nuj! Vi glæder os til 2017! <3 Visioner – drømme – mål <3

Vision Board workshops i Kolding, Vejle, Svendborg og Middelfart.
Små hold – max 12 pladser hvert sted. Skal du med?
Kærligste hilsner
Sanne & Britt

Kolding den 22. januar 2017 – Udsolgt

Vejle den 25. januar 2017 – køb din billet her

Svendborg den 1. februar 2017 – køb din billet her 

Middelfart den 4. februar 2017 – køb din billet her

 

Derfor forsvinder den gode intention

Nytårsforsætter er ikke en dårlig ting. Slet slet ikke. Det er en oprigtig intention, som vi har, og som vi gerne vil udføre eller opnå. Men hvorfor er det så, at viljen og intentionen stille og roligt forsvinder mellem fingrene på os med tiden? Og rent faktisk også med nogle ting, som er vigtige for os?

 

 

 

hope

 

 

Sindets finurligheder

Vores hjerne kan godt lide autopiloten. Vores hjerne kan godt lide vanerne. Jo nemmere det kan være for os, jo mere trygge kan vi føle os. Og det her det sjove spiller ind, fordi den tryghed det giver os, er ikke ensbetydende med, at det er det rigtige for os. Hvor mange dårlige vaner holder vi ikke fast i – for tryghedens skyld? Eller fordi det er det eneste, vi kender?

Når vi kører på autopilot, betyder det egentlig, at sindet er ét sted og kroppen et andet sted. Vi handler ud fra vores ubevidste mønstre og lagrede vaner. Skal vi gøre op med dette, skal vi – gennem et bevidst valg – tilvælge noget andet, som vi kan erstatte med. Vores hjerne kan sagtens generere de gode intentioner, men for at vi kommer helt i mål, har vi brug for nogle effektive værktøjer. Vi har brug for at opstille os nogle håndterbare og realistiske mål, og vi har brug for en plan. Denne plan har vi brug for at kunne se for os, og det er her, at visualiseringen bliver så kraftfuld for os.

 

Manifestér med et Vision Board

Et kreativt Vision Board kan være et bedre alternativ end nytårsforsætterne. Et Vision Board er kort fortalt en slags kollage, hvor du frit brainstormer med billeder og tekster. Når dit board er færdigt, skal det helst hænges op et sted, hvor du ser det hver dag. Dermed bliver det din daglige påmindelse om, hvad det er, du arbejder hen imod eller drømmer om.

Men der er også en dybere mening med et Vision Board. Det kan nemlig danne en slags ramme om de ting, du ønsker mere af i dit liv, og når du arbejder i dybden med det, kan du manifestere stort set alt, hva
d du ønsker dig. Hvorfor? Fordi du sætter fokus på det, du gerne vil. Jo mere du kigger på dine billeder, jo mere aktiverer du din hjerne til at arbejde videre herfra.

Det her med at visualisere er en meget stærk metode, som hænger sammen med teorien fra Loven om Tiltrækning: Du er ikke dine tanker, men du bliver dine tanker, og det, du fokuserer på, får mere opmærksomhed. Derfor tiltrækker du også mere af det i dit liv.

Din hjerne skaber kort sagt nye baner på din motorvej.