Udtalelser fra coaching

 

 

Sanne kom ind i mit liv på et tidspunkt da jeg var totalt nede i et stort sort hul, kan huske min første time ved hende, da hun begyndte at snakke om ”Law Of Attraction”….., ja ja tænkte jeg, den må du længere ud på landet med, det er simpelthen det mest vanvittige jeg nogensinde havde hørt. Men jeg gjorde alt hun sagde jeg skulle og lavede alle mine hjemme opgaver og ganske langsomt begyndte der at ske ting og sager i mit liv. Jeg meldte mig også til et af hendes kommunikations kurser og jo mere der blev puttet op i min hjerne, jo mere begyndt jeg at forstå hvad hun snakkede om.

Jeg har grint og jeg har grædt når jeg har været ved Sanne og det fantastiske ved hende er at hun ikke er bange for at gå for tæt på og ikke bange for at slå i bordet og sige ”Sus se nu de ting der bliver placeret foran dig, hver eneste dag”.

Sanne er den mest kompetente coach jeg har været hos, ærlig, venlig, ekstrem dygtig, fantastisk menneske kender og jeg har været til en del mindfullness, men ved Sanne var det første gang det begyndte at gi pote.

Omsætningen i min webshop blev pludselig 4 dobbelt og jeg begyndte at forstå hvad ”Loven om tiltrækning” betød. Jeg ved nu at det er mig selv der skaber mit liv og mine tanker, det er nu jeg skal blive ved med at bruge de redskaber Sanne har lært mig. Jeg er så yderst taknemmelig for at du Sanne kom ind i mit liv på det rigtige tidspunkt og skubbede mig i den rigtige retning – ”jeg er boblende lykkelig”. Bruger ”din bænk i den grønne skov” hver dag.

Af hjertet tak!

Sus Isager
Ejer af webshop
BeautyAndDresses

 


 

Sanne er helt igennem fantastisk. Så super dygtig til sit arbejde. Jeg beundre Sanne meget. Sanne du er et super godt forbillede for sine klienter. Eller det, har hun i hvert fald været, og er det stadig, for mig. Jeg er SÅ taknemmelig over, at jeg fandt hende da jeg havde brug for coaching i mit liv.

Selvom forløbet ved Sanne er stoppet nu, er min rejse kun lige begyndt. Jeg arbejder hver eneste dag, med det vi har snakket om. Og det giver mig ro, udforinger, tro på mig selv, og glæde i mit liv. Jeg drømmer, og når mine mål. Så fantastisk, TAK Sanne. Tænk at jeg skulle møde et menneske som dig. Det er en meget stor gave. Jeg kan kun anbefale dig.

De varmeste tanker Pia Marie Hansen