Styrk dit mindset

Definitionen af det engelske ord ”Mindset” er blandt andet vores måde at tænke på, vores attitude, livssyn, sind, mentalitet og overbevisning.
Hvordan man tænker og handler er af stor betydning for succes.  Din indstilling til dig selv og din omverden er altafgørende for at opnå det du ønsker.

Den største udfordring for mange til opnåelse af egne mål, ligger i mindset og personlig udvikling. Jeg vil gå så langt som til at sige, at hvis du ikke arbejder med dit mindset kan din indsats med at opfylde dine drømme og mål blive en daglig kamp, i stedet for en glæde i hverdagen. Den kraft, der fører til succes, er den kraft, der findes i dit sind

Brug de stærke ressourcer du har i dit sind

Vi har alle muligheden  for at  forme vores eget liv til det vi ønsker, hvis vi benytter de stærke ressourcer vi har i vort sind.

Hvis vi ser os omkring efter de personer der har opnået succes. Har de så været mere end normalt intelligente? Har de haft kvalifikationer udover det sædvanlige? Har de haft en let barndom?

Det tror jeg ikke på.

Derimod har de alle tilegnet sig et personligt mindset hvor de har valgt at tage styringen over deres tanker og ikke som tidligere ladet tankerne tage styringen over dem.

Kan jeg virkelig tage styringen over mit mindset

Alle kan lære at tage styringen over deres mindset og jeg mener alle. Men det kræver din indsats og en viden som jeg giver dig.

Jeg giver dig præcis den viden, støtte og hjælp der skal til for at ændre dit mindset til den personlighed du ønsker at være.

Målet for at arbejde med dit mindset kan være at opnå

  • Vindermentalitet – sportsudøver.
  • At blive din egen bedste ven. For dig som vil være den bedste udgave af dig selv.
  • Ro, overskud, glæde, energi. For dig der er ramt af stress eller har det i mere eller mindre grad.
  • Assertiv kommunikation. For dig der nemt bliver såret, bliver provokeret af andre mennesker, let kommer i konflikt, ønsker at sige til og fra eller bare vil blive endnu bedre til at kommunikere.