Salgs Coaching

Omsætning og bundlinje – sådan forbedrer du den

Salgsoptimering smitter af på arbejdglæde, motivation og bundlinje!

Det bliver ganske enkelt sjovere og mere motiverende at gå på arbejde når man er klædt på til at udføre sit arbejde og opnår gode resultater. Vi ønsker alle at være gode til det vi gør, men nogengange er det svært at blive bedre uden yderlig indsigt.

 

Hvor mange kunder går igen uden at handle hos dig?

Mange butikker  har kundetæller på, men bliver dataene brugt til noget? Det er fint at kan se at der har været x antal ekspeditioner på en dag ud af x antal mennesker der har været i butikken, men hvad er grunden til at x antal % går igen. Hvad gør du for at fange kundernes interesse?

De fleste der kommer i din butik har et ønske om at købe noget hos dig! Derfor kommer de ind i din butik. Der vil også være kunder der lige vil se dit sortiment i forhold til andres, men din adfærd har stor indflydelse på om de vender tilbage til din butik.

 

Internettet

Mange finder en vare i en butik og går hjem og køber den på nettet. Og det gør de fordi de ikke får følelsen af at blive set, hørt og serviceret. Der er ingen kunderelation.

Servicen i mange webshops er meget høj og selv om man ikke fysisk mødes forstår mange webshop ejere at opbygge gode kunderelationer med tillid og troværdighed til deres kunder, således at man anbefaler dem til andre og selv kommer igen.

Jeg kommer gerne ud til dig og din virksomhed og giver et gratis oplæg til hvordan i kan salgsoptimere

 

Hvor meget betyder en god  kunderelation ?

En god kunderelation betyder alt. Det er det som gør at kunden kommer igen, igen, igen, igen, igen og anbefaler DIG og din virksomhed til andre. Prøv at tænk på et produkt. Du kan handle produktet 2 steder, prisen er ens – hvad er grunden til du vælger det ene firma fremfor det andet?

Vil du lære at skabe gode kunderelationer, således at det er DIG og din virksomhed kunden tænker på når behovet for produktet igen opstår og det er  DIG og din virksomhed kunden fortæller om til andre. Kunde omtale er den bedste reklame du og din virksomhed kan få.

Mange virksomheder har set værdien i at lære at skabe gode kunde relationer og dermed kunden igen  og  fortæller med glæde om din virksomhed til andre – DU får gratis omtale – og det er bare fordi at dine ansatte har lært hvad salg og kundeservice er.

 

Bestil dit salgskursus i dag: “salg fra butik” – en investering der skaber mere glæde i arbejdet og større bundlinje

 

Hvad er det som gør at det er let for nogen at sælge?

Sælgere med succes har disse leveregler:

1. Troværdighed

2. Tillid til sig selv og kundens tillid til dig

3. Gensidig respekt og nysgerrig på kundens verdensbillede

 

Og så  handler det blot om at turde træde ud af sin comfortzone og gøre noget andet. Og det som kan forhindre os i at gøre noget andet er måden vi opfatter os selv på og ser verden på. Og ofte er det viden og manglende træning som gør at sælgere kan blive meget meget bedre til at sælge.

Ingen fødes som supersælger. At få succes som sælger forudsætter for langt de fleste af os både specifik viden om salgs arbejde og masser af øvelse i at implementere denne viden, at kunne omsætte den i praksis.

Mange mennesker træner sport i deres fritid – når jeg spørger dem hvorfor de er så ihærdige, får jeg svaret. Sanne – ingen kan være på toppen uden at træne sine kompetencer igen og igen.

Hvad mon grunden er til, at mange ikke træner i at blive bedre sælgere eller opdatere salgs kompetencerne til deres job? og hellere vil beklage sig over at salget falder og det nok er krisens skyld og man begynder at få stress over ikke at kunne præstere godt nok.

Det første ord som kommer til mig er ansvar.

 

Hvordan foregår salgs coaching?

Salgs coaching er et fortløbende samarbejde over en periode på 2 – 12 mdr og aftales individuelt afhængigt af dine behov.

Det kan også være et kursus eller foredrag.

Det kan være salgs coaching af leder med udvikling på:

  • Hvordan får jeg medarbejder til at udvikle deres salgskompetencer
  • Hvordan udvikler jeg mig som salgleder i forhold til mine mål

Salgs coaching er også et stærkt værktøj til medarbejderne individuelt.

 

Vælger du salgs coahing forløb foregår det sådan:

Coachforløbet kick-startes med et indledende møde på 1½ time, hvor rammen for coachingforløbet fastsættes i form af fokusområder, opbygning, varighed og honorar.

Coachingsessionerne foregår enten ved personlige møder eller som tele-coaching.

Alle coachforløb bliver individuelt aftalt og afstemt efter dit behov og emne.

En coachsession varer typisk 1 time.

 

Ja tak – jeg vil gerne ringes op vedr. et uforpligtende møde