Reference på aktie undervisning

Udtalelse: Birthe Kjøller

Jeg følte mig meget tryg

Først vil jeg sige dig tusind tak for et rigtig spændende og berigende (håber jeg!) kursus.
Jeg synes du var usædvanlig tålmodig og du formåede at forklare tingene så jeg faktisk forstod det.
Jeg følte mig meget tryg og jeg er fuldstændig sikker på at jeg på sigt nok skal få tjent nogle penge.

 

Udtalelse: Yvonne Villumsen

Jeg følte mig så godt klædt på af Sanne, til at starte med at handle

Hej Sanne

Her er en lille konklusion på deltagelse i dine kurser.

Følte mig lidt til grin over hvad banken gav mig for at låne mine penge. Kunne samtidig heller ikke tænke mig, at min bank skulle investere mine penge uden jeg havde indflydelse, så jeg måtte ud at finde et kursus, der kunne lære mig at investere og selv tage ansvar.

Det var vigtigt for mig til en start, at det kun var kvinder, da jeg måske ”frygtede” at bliver ”kørt over” og ikke ville turde stille de ”dumme” spørgsmål, hvis der var ”kloge” mænd tilstede.

Sanne havde en kort kursus ”Aktiehandle for kvinder” – og jeg meldte mig til.

Mine forventninger til kurset var kort og godt, at jeg, når jeg afsluttede kurset, kunne starte med at handle aktier.

Vi havde inden kurset startede fået materialet fremsendt, således vi på forhånd kunne se, hvad der skulle undervises i, hvilket var dejligt. Kurset henvendte sig helt klart til os, der ikke tidligere havde truffet bekendtskab med aktier og handel med disse.

Sanne gennemgik på en klar og præcis måde hvad en aktie er, hvilke aktietyper der findes, redskaber til at finde interessante aktier. Vi blev informeret om, hvor vi kunne finder relevante nyheder, om aktiemarkedet, og på hvilke platforme man kunne foretage sine analyser og handler.

Sanne udviste en stor tålmodighed med alle vores spørgsmål – og gjorde meget ud af at fortælle om hvilke faldgrupper man skulle undgå. VI fik hjemmeopgaver, som blev gennemgået med stor begejstring fra Sanne, og vi lærte samtidig af hinandens gode input samt hinandens fejl. Jeg følte mig så godt klædt på af Sanne, til at starte med at handle, dog ville jeg have ønsket, at kurset havde varet mindst ½ år, således man kunne have gået mere i dybden med  f.eks. teknisk analyse og fået lige sparring fra de andre deltager.

Vi er dog 5 fra det kursus jeg deltog på, der har oprettet en lukket gruppe på facebook, hvor vi kan skrive sammen, derudover mødes vi ca. hver anden/tredje måned for at udveksle erfaringer etc.

Efterfølgende har jeg kastet mig ud i aktiehandel og kan nu se, hvor god undervisning jeg har fået. De redskaber Sanne formåede at give os på de få undervisningstimer, der var afsat, virker. Strategien, som Sanne taler meget om, skal man jo selv få på plads, og den er, som der bliver sagt, MEGET vigtig.

Her 6-7 mdr. efter min start på aktiemarkedet sidder jeg med et afkast på omkring 17% og det er jeg helt klart  tilfreds med.

Umiddelbart synes jeg som tidligere nævnt, at kurset var for kort, selvom de redskaber, jeg har fået, fungerer, støder jeg stadig på mange ting, jeg kunne tænke mig at få uddybet, men jeg håber, der vil bliver oprettet  endnu et kursus, der bliver mere dybdegående og med flere redskaber til teknisk analyse.

Ansvaret for egen økonomi? Ja, jeg har fået nogle gode redskaber til at kunne tage ansvar

 

 

Teknisk Analyse

Senere meldte jeg til endnu et kursus med teknisk aktieanalyse. Dette kursus var både for mænd og kvinder, hvilket nu ikke gjorde mig så meget, da jeg nu havde en grundviden og var kommet i gang med handlerne,

På dette kursus var der en del gentagelse fra det første kursus, så selvom jeg fik et par enkelte flere redskaber til teknisk analyse med mig, synes jeg personligt, der var for meget jeg vidste i forvejen.

Kurset med teknisk analyse henvendte sig til os, der havde prøvet at handle aktier dog synes jeg, der var for meget gentagelse fra 1. kursus. Tror sagtens jeg kunne have fået meget mere med fra dette kursus, men igen synes jeg det var for kort et kursus. Sanne er en god underviser, der gerne lytter til kursisterne med deres spørgsmål og erfaringer, så jeg vil glæde mig til og holde øje med kommende kurser.