Motivation er vejen til større arbejdsglæde

Når du trives i dit job er det fordi du har glæde og motivation i det du gør. Ofte tænker vi ikke over hvad det er som gør at vi trives i jobbet, udover at vi godt kan lide det. Vi kan også mærke når vi ikke trives, så forsvinder glæde, overskud og motivation.

 

Men hvad er det som gør, at vi trives og ikke trives i vores job. Og hvordan får du som leder trivsel og arbejdsglæde ind i den enkle medarbejder?

 

Det emne har jeg beskæftiget mig med i mange år og det er faktisk ikke så svært når du har lært de redskaber der skal til for at motivere medarbejdere individuelt.

 

Det kræver en indsats fra dig, men tilgengæld vil du performer stærkere end du havde troet. Du vil få mere energi til andet, da du får frigivet en masse ressourcer som har været brugt på frustration over hvordan opgaven løses.

 

Motivation kan ikke trækkes ned over hovedet på medarbejderen Det skal komme indefra og medarbejderen skal motiveres ud fra sin personlighedstype, historier, værdier og mindset.

 

Jeg giver dig gerne den indsigt du har brug for, til at motivere dine medarbejdere.

 

Flere undersøgelser har vist, at det kun er omkring 30 % af befolkningen, som er så aktivt engageret i deres job, at de føler en dyb passion for deres arbejde. Men der er 84 % af de engagerede medarbejdere som mener, at de kan have en positiv effekt på kvaliteten af deres arbejdsplads produktion. Derfor er der mange gode grunde til at se nærmere på, hvorledes man som arbejdsplads kan påvirke ens medarbejderes engagement i en positiv retning.