Kommunikation og konflikthåndtering x

Taler vi om det samme?

 

ants-1169349_640

Al kommunikation starter med måden du tænker om tingene på

Jeg brænder for at arbejde med kommunikation. ! Jeg mener at kommunikation er et af de stærkeste værktøjer til at møde mennesker med, til at skabe forståelse og relationer, vinde tillid, få folk til at arbejde samme og i hele taget forstå sig selv. Og når vi kender baggrunden for, hvorfor kommunikation kan og går galt, så bliver det faktisk sjovere at kommunikere.

Hvornår havde du sidst en kommunikativ misforståelse?

Når jeg har undervist i kommunikation eller holdt et foredrag så er den feedback jeg får: Hvor gør det hverdagen lettere og sjovere for os når vi har grundviden i hvordan vi kommunikere og hvad det er som går galt når en konflikt opstår. Men vi vil gerne blive endnu bedre.

 

Gør som mange andre, lær at forstå og brug kommunikation og få en sjovere hverdag

At forstå og bruge værktøjet kommunikation er for alle mennesker. Jeg har kun oplevet, at når virksomheder eller privatpersoner begynder at forstå sig selv og deres omgivelser så bliver konflikter lettere løst og det bliver sjovere og mere interessant at tale sammen.

 

Er det antal af ord der afgør om kommunikationen er god?

Vi siger mange ord på en dag (kvinder 20.000 og mænd 7000) og alle ord bliver tolket af den vi kommunikerer med. I forhold til hvordan modtager ser “verden” og hvilken sindstilstand han er i, bliver budskabet modtaget derefter. Det er så let at lave en konflikt fordi vi som mennesker lever mere i frygt til hvad der kan ske fremfor viljen til selv at tage styringen i eget liv. Jeg oplever dagligt historier fra kunder der for tæller mig: Jeg troede at ….. eller – nå var det ikke det du mente….

 

Hvem har ansvaret i kommunikationen?

Nogle mennesker mener at det er modtager der har ansvaret for at forstå det som bliver sagt. Men tales der om at en person ønsker at få en anden person til at udføre en opgave, fx en leder der uddelegerer en opgave til medarbejder, så har lederen ansvaret for at sikre sig at medarbejderen har modtaget budskabet som det er afsendt. Jeg har mødt mange ledere der har revet sig i håret fordi opgaven ikke blev løst som de havde forestillet dig.

Konflikter og fnidder på arbejdspladser er ofte et billede af ikke at forstå hinandens model af verden og få spurgt ind til hinanden.

Kommunikation er noget, der sker konstant i vores hverdag. Vi kommunikerer hele tiden. Med vores kolleger, vores chef, kæreste, børn, venner etc. Kommunikation er det, vi siger og gør og ikke gør og det betyder, at vi hele tiden viser, hvem vi er. Kommunikation er det, som limer mennesker sammen, men det er samtidig også med til at skabe konflikter og misforståelser.

 

 

Jeg hjælper dig med at blive bedre til at forstå og bruge kommunikationsværktøjet

Du får bl.a svar på hvad er det som gør, at det er så nemt at misforstå hinanden og ikke få sagt det som ligger os på sinde? Og hvad er det som går galt, når vi misforstår hinanden?

 

Styrk din kommunikation allerede idag

Du beslutter selv hvor dybt du vil arbejde med din personlige udvikling. Det kan være fra par timer/gange til et fortløbende samarbejde over en periode på 1 – 12 mdr og aftales individuelt afhængigt af dine behov.

Coachforløbet kick-startes med et indledende møde på 1½ time, hvor rammen for coachingforløbet fastsættes i form af fokusområder, opbygning, varighed og honorar.

Coachingsessionerne foregår enten ved personlige møder eller som tele-coaching.

Alle coachforløb bliver individuelt aftalt og afstemt efter dit behov og emne.

En coachsession varer typisk 1 – 1½ time

 

Ja tak, til et uforpligtende møde

 

 

Internt kommunikationskursus

Jeg sammensætter gerne et kursus eller en workshop som afholdes hos jer og kan tilpasses jeres ønsker og behov, bl.a med cases fra jeres hverdag.

Varighed og holdstørrelse aftales individuelt.

 

Ja tak, til et uforpligtende møde