Helbred og stress

 

Hvorfor er du mon havnet i stress, angst og sygdom?

Jeg ved ikke hvorfor du er havnet i den sitaution du ikke ønsker at være i, men jeg vil gerne hjælpe dig med at finde årsagen og bygge dig op igen.

Kigger jeg ind på min egen historie forstår jeg godt hvorfor jeg nåede at blive så syg. Det har taget mig år at komme ud af det og udover en masse skavanker lykkes det mig faktisk at være så hård ved mig selv at det gik ud over mit syn.

Heldigvis nåede jeg så langt ned at jeg ikke kunne mere og fik viljen til at finde årsagen til at jeg var havnet der og hvordan jeg fik mig bygget op.

 

Hvordan er dit mindset skruet sammen?

I dag har jeg taget kontrollen over mit mindset og vælger at fokusere på de tanker som bringer mig derhen hvor jeg ønsker at være.

Tidligere var mit mindset min egen værste fjende og nogengange kan jeg stadig tænke: Hvor vildt at jeg kunne være så ond mod mig selv.

Jeg fik alt det jeg tænke og det var i overflod. Og jo mere modstand og energi jeg lagde i alt det jeg ikke ønskede. Jo mere fik jeg af det.

 

Lever du ud fra dit hjerte eller hjerne?

Jo mere du lever i burde og skal – jo mere lukker du af for dit hjerte og det som du brænder for. Jeg havde virkelig inderstinde i mit hjerte om at gøre det jeg gør idag. Men min hjerne overbeviste mig om at det kunne jeg ikke. Og hvad var der så at gøre, andet end at fortsætte af samme spor? Kender du noget tilsvarende?

Som mennesker bliver vi syge og triste og når undertrykker os selv af forskellige grunde. Kroppen sladrer altid når noget ikke er godt for dig eller du tænker på den forskerte måde, går den forkerte vej. Den popper op med et eller andet symptom som du går til lægen med, men det er dig som skal være med til at løse symptomet.

Små symptomer der bliver overhørt bliver til store symptomer.

 

Vil du også have et godt liv?

I mere end 10 år har jeg hjulpet mennesker ud af deres stress og helbredsproblemer ved at arbejde med den psykiske årsag kombineret med kost og motion.

Din krop er intelligent og den fortæller dig når noget ikke er rigtig. Du bliver syg når du lukker af for den.

Jeg har selv været der og har du lyst til at høre historien deler jeg den gerne med dig.

 

Hvordan er det at være dig og at være i din krop?

Hvilke kropslige symptomer og ubehag har du? Er du tit forkølet, migræne, hudproblemer, oppustet mave, allergi, angst, depression eller noget helt andet, så er det din krop der fortæller dig at der er noget du skal kigge på.

På Tankekraften.dk kan du læse meget mere om psykiske årsager til helbredsproblemer.

Du er også velkommen til at få en uforpligtende samtale med mig omkring din udfordring og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg tror ikke på at symptombehandling som medicin etc er vejen til et liv i balance, men derimod at finde årsagen til hvad du undertrykker og hvorfor du ikke tør leve det liv du ønsker dig. Hvad er det for gamle programmer og overbevisninger som bremser dig?

Symptombehandling er at tage et quick fix og problemet bliver dulmet. Det betyder så også at når du vender ryggen til dig selv så prøver kroppen igen at gøre dig opmærksom på at der er noget du skal handle på. Lytter du ikke igen kommer der nye symptomer som du igen kan få noget medicin for eller vælge at arbejde med dig selv og finde årsagen.

 

Vejen til et liv i balance er:

  • Arbejd med dit mindset
  • Lyt til dine følelser
  • Arbejd med dit fysiske og psykiske ubehag med EFT/TFT læs mere her
  • Kend din værdier
  • Lær at udtrykke dine behov (assertiv kommunikation)
  • Arbejd med dine skyggesider
  • Indsigt i hvilken mad der bygger dig op
  • Find din måde at motionere på
  • Lav en plan for hvad du virkelig ønsker dig og hvordan du udlever det

At arbejde med årsagerne til dine helbredsproblemer er ikke den nemme løsning. Men jeg lover dig, at når du får renset ud og opdager hvordan det er at være i en sund krop, vil du synes at det har været det hele værd og vil tage det fulde ansvar for at bevare balancen.

 

Skab din forandring allerede i dag.

-Kontakt Life- & Business Coach Sanne M. Pedersen på 42 26 10 39 eller mail@sanne-coaching.dk