Spark igang møde

 

Vil du også have et spark til at komme videre i dit liv

Et spark igang møde er for dig der sidder fast og har brug for et STORT spark i … for at komme ud over stepperne I DAG. Jeg giver dig sparket hvis du tør høre sandheden. Med mine mere end 18+ års erfaring med salg, selvledelse, forandringsarbejde (der virker) og det at være iværksætter, kan jeg hjælpe dig.

Du kan plukke alt det ud af min hjerne, DU har brug for… og det eneste du behøver er at gi’ mig er din tid og motivation.

Det vil sandsynligvis blive det dyrese spark, du nogensinde har fået/købt, men det vil være det hele værd…

Hvorfor skal du overveje at få et spark i r….
Fordi du vil ærgre dig for hver dag hvis du ikke tager ansvaret for det du gerne vil og tiden går bare. Vil du ikke også have det bedte ud af dit liv og tage de ting til dig du gerne vil udleve? Du vil jo gerne, men mangler lige sparket.

På ca. 1.5 time  har du fået det spark du havde brug for til at komme videre.

Det du skal vide om vores spark igang aftale er:

– Du kommer til at arbejde, før vi mødes
– Vi kommer til at mødes på mit kontor i Odense(eller vi kan tage snakken via Skype)
– Du vil have min fulde opmærksomhed uden forstyrrelse af email, SMSer, telefoner osv.
– Samtalen varer sådan cirka 1,5 time. Måske en lille smule kortere… måske en lille smule længere, men når vi afslutter får du:

1. Forslag og mindst én løsning på, hvordan du kommer videre
2. En opfølgning ugen efter via email (hvis du har brug for det)

Da jeg ikke har oceaner af tid til at sparke igang, er der et begrænset antal ledige pladser i min kalender. Typiske dage og tider er: mandag, onsdag, fredag mellem kl. 11:00 – 13:00 Er det vigtigt nok, er jeg sikker på, at du kan arrangere en forlænget frokost eller aflyse din tid hos tandlægen, så du kan komme videre.

 Det fungere på denne måde:

1. Du skriver en mail til mig med dine kontakt oplysninger
2. Jeg sender dig en bekræftelse via mail med faktura og indledende øvelser
3. Jeg sender dig en faktura, hvor du kan betale din investering: Kr. 1.595,- (incl. moms)
4. Du møder op til den aftalte tid på Sandknøsen 21, 5250 Odense SV (eller vi taler sammen online)

Er du klar til at tage dig selv seriøst ?

Det er min erfaring, at jeg kan hjælpe de fleste mennesker på én time eller mindre… også selv om du måske har siddet fast de sidste 1, 2, 3, 5, 10 eller 15 år.

Glæder mig til at se dig.