Arbejdsløs og selvværd

Står du lige nu uden arbejde og synes at det er op ad bakke at finde et nyt arbejde?

Er du begyndt at tvivle på dit eget værd og evner? Bliver din energi mindre og mindre?

Måske ved du heller ikke hvad du skal søge?

Fortvivl ikke!

Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre i dit liv. Hjælpe dig videre til, at du ikke bare får et job, men et job du storstrives i, således at du hver morgen står op og siger: YES endnu en skøn dag. Et job hvor du trives i alle ugens 5 eller 7 dage. Har energi og overskud til dig selv og det du ønsker at bruge dit liv på.

Måske tænker du allerede nu, at det vil være skønt med min hjælp, men økonomien er stram. Dertil vil jeg svare at det har jeg fuld forståelse for, men se det som en investering i dit liv. Ellers går tiden bare og du bliver ikke lykkeligere ved ikke at gøre noget. Det ikke at gøre noget NU, vil du ærgre dig over senere når du tænker tilbage på at det du skulle have gjort.

Sådan som jeg ser og oplever livet, så er der for mig altid en mening med det som sker, også når det ser mest sort ud. Jeg har selv været der. 🙂

I vort samarbejde vil du få forståelsen af årsagen til, at du er havnet i den situation du er havnet i. Få bearbejdet dine følelser, få redskaber til at løfte dig selv så du kommer videre i livet. Videre til noget hvor du har glæde, energi og overskud.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Sanne M. Pedersen