Aktie psykologi

Personlig undervisning i aktiehandel når du har tid

Sådan passer du på dine penge

Jeg har handlet aktier i mange år og jeg har gjort mig en masse erfaringer som jeg gerne vil dele og lære dig som er ny på aktiemarkedet.

Mange mennesker tror at det vigtigste er at få så højt et afkast som muligt. For mig er det vigtigste, at lære hvordan jeg passer på sine penge. For har du først tabt din opsparing, så kan det påvirke dig så negativt, at du kommer ind i en spiral hvor du handler ud fra din frygt og ikke med din strategi. Din strategi skal du også bruge når skal ud af en aktie som var falsk signal – heller komme ud i tide og acceptere et lille tab, fremfor at lukke øjnene og håbe på at i morgen bliver det bedre.

 

Din adfærd og psyke

Uanset om du er ved at uddanne dig i dit eget liv, som leder eller på aktiemarkedet, så er det så vigtigt at du arbejder med dig selv og din psyke. Måske tænker du, at du har styr på det hoved. Så er det godt, men jeg ved fra mig selv og nok alle andre der har opnået succes på aktiemarkedet, at det at kende sin psyke er et lige så stort et redskab som at kende sin strategi. Jeg har gjort det til en regel for mig selv, at når jeg kan mærke at jeg er ved at undvige eller begynder at forklare og overbevise mig selv om noget….. er der noget jeg vil have kigget på.

 

Kursus med værdi

Måske kender du den følelse af, at komme på et kursus hvor du skal høre om emner som ikke har din store interesse  – du har hørt det til bevidsthed og de sidste 30 min af kurset bliver der talt om det som virkelig har din interesse – det du kom for. Synes du at kurset var godt eller skidt når du går derfra? Resultatet er ofte, at du gerne ville have haft at hele kurset havde omhandlet lige netop det som du har interesse for.

 

Jeg underviser dig i det du vil være bedre til – og som har din interesse. 

Jeg har lavet dette konceptet én til én undervisning, da jeg har fået så meget positivt feedback fra tidligere kunder som har valgt intensiv undervisning at jeg også synes at du skal have muligheden for at investere i dig selv og din viden.

 

Fordelene ved at få én til én undervisning er at:

 • Det bliver når du har tid og lyst – motivationen er høj
 • Du udvælger selv hvilke emner du vil vide mere om
 • Det bliver i dit tempo
 • Du kan spørge alt det du har lyst til
 • Du kan købe de timer du har lyst til. Jeg vejleder i forbrug af time(r) indenfor emnerne eller du kan købe en “pakkeløsning” se moduler
 • Du får tilsendt en masse god nyttig viden som du kan bruge som opslagsbog.

Psykologi er den største grund til, at mange investeringer går galt. Investorerne sejler fra det ene yderpunkt til det andet og er skiftevis overmodige eller usikre. En god investor er forberedt og har lagt en strategi.

 

Hvem henvender aktiekurserne sig til?

 • Kurset er til dig der er helt ny på aktiemarkedet eller du har været på et af mine kurser og gerne vil have mere træning i nogle af værktøjerne
 • Kurset er for dig der har et ønske om at få din opsparing til at vokse, og du har måske oplevet fiasko på markedet og har brug for at blive dus med værktøjerne i dit tempo.
 • Kurset er for dig der har brug for at stille løbende spørgsmål.
 • Kurset er for dig der ønsker at få indblik i hvad bankens fagudtryk betyder.
 • Kurset er for dig der har  brug for trygheden og indsigten i hvad aktier er og hvordan du skal begå dig på aktiemarkedet for at tjene penge og  passe på dine penge
 • Kurset er for dig der gerne vil have et godt samtale emne med dine forretningsforbindelser – alle er interesseret i økonomi